Sunday, 18 June 2017

HARI BAPA 2017...APA PERASAAN?

Hari ni Ahad...
Dah hari ke 23 dah puasa...
Hari Ahad terakhir Ramadhan...
Minggu depan hari Ahad dah raya...
Huhuhu....xnak raya lagiii...
Nak puasaaaaa...
Puasa best...
Rindunya Ramadhan..
Huhuhuhu...



Tapi bila buka IG...
Buka W/A penuh ngan wish Hari Bapa..
Bapa 2017...
Ooo...Hari Bapa ke hari ni..
Hmmmm...biar lah...
Aku hanya seen jer setiap post dorang..
x komen apa- apa pun..
Tapi masalahnya kawan- kawan aku lak yang sibok tanya apa perasaan aku...
Hrm...
Jawapan aku:
Ntah...x rasa apa- apa pun..
Tapi dorang tetap juga tanya..
Xkan x rasa apa- apa bila we all wish & post pasal Hari Bapa...
Ok...aku x rasa apa-apa juga..
Xde benda aku nak rasa la...
Kalau memang aku pun x ingat...dah x tahu macam mana rupa..
Nama pun aku tahu sebab ada kat belakang nama aku jer..
Hahaha....
Masa darjah 1 aku pernah minta mak aku tukar binti aku kepada nama mak aku..
Dah aku x tahu...
Aku ingat suka suki jer boleh letak binti...hehehe
Sebab tu aku x rasa apa- apa pun
Dorang tanya lagi...
Sikit pun xde ke rasa apa- apa..
Aduhhhhhh....
Dah aku cakap aku x rasa apa- apa..
Aku x rasa apa- apa la...!!!!
Sebenarnya korang nak aku jawab apa ????
Kalau dah tanya perasaan aku...
Pastu aku dah jawab ....
Tetap nak juga jawapan lain..
Jawapan yang molot aku nak cakap memang xkan sama dengan apa yang telinga korang nak dengar...
So.....Biar aku yang xyah jawab..
ATAU...
Baik korang xyah dengar...


Dah....aku nak sambung kerja...
Tolong mak aku wat kuih raya lagi baik...





5 comments:

  1. jangan sedih dik..adik beruntung sekurangnya masih ada mak lagi :)

    ReplyDelete
  2. jangan sedih dik..adik beruntung sekurangnya masih ada mak lagi :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Ramadhan sis Zeihan..
      Tq baca dan sudi tegut
      Hehehe...x sedih pun..
      cuma rimas bila kawan-kawan suka tanya soalan yang sama..hehehe...
      Mmm...mungkin dorang x bermaksud camtu..cuma semalam sy penat kot..jadi emo la...astaghfirullah...

      Delete
  3. hai cella..life must go on..abaikan soalan orang yang tak faham..hargai mak awak sungguh2..dia sangat sayang awak..semoga awak jadi anak yang berjaya dunia akhirat..

    ReplyDelete
  4. Huhuhu...
    tq aunty Mas....
    Tq doa yang baik untuk kiter..
    In Sha Allah...
    Selamat berpuasa untuk aunty Mas & family

    ReplyDelete